Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over het ShaveTastic® 6-in-1 scheerapparaat? Check onze FAQ's voor de ins en outs

Hoelang gaan de scheerkoppen mee?

Bij ShaveTastic adviseren we over het algemeen om de scheerkoppen van ons 6-in-1 scheerapparaat elke 4 tot 6 maanden te vervangen.

Echter, de daadwerkelijke levensduur kan variëren op basis van persoonlijk gebruik. Individuen die hun scheerapparaat vaker gebruiken, zouden mogelijk merken dat ze de scheerkoppen bijvoorbeeld al na 4 maanden moeten vervangen, terwijl anderen het pas na 6 maanden moeten.

Het is altijd het beste om te letten op de prestaties van uw scheerapparaat en de scheerkoppen te vervangen wanneer u merkt dat de kwaliteit van het scheren begint te verminderen.

Het onderhouden van uw scheerapparaat door regelmatig de scheerkoppen te vervangen, helpt u om keer op keer een optimale scheerervaring te bereiken.

Hoelang is de levertijd?

Bij ShaveTastic streven we ernaar om uw 6-in-1 scheerapparaat zo snel mogelijk te bezorgen. Onder normale omstandigheden bedraagt onze levertijd standaard 2 tot 3 werkdagen.

Echter, houd er rekening mee dat tijdens piekperiodes, zoals feestdagen, de levertijd mogelijk iets langer kan zijn. We waarderen uw geduld en begrip in deze tijden en we zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Dank u voor uw vertrouwen in ShaveTastic.

Is de 6 in 1 scheerapparaat even scherp als een scheermes?

Het 6-in-1 scheerapparaat van ShaveTastic is ontworpen om een uiterst nauwkeurige en grondige scheerbeurt te bieden. Hoewel de technologie en het scheermechanisme verschillen van een traditioneel scheermes, zijn de scheerkoppen zeer scherp en ontworpen om een even glad resultaat te leveren.

Het grote voordeel van ons apparaat is de veelzijdigheid en het gemak. Dankzij de verschillende opzetstukken kunt u verschillende stijlen en lengtes bereiken, iets wat niet mogelijk is met een traditioneel scheermes. Voor de beste resultaten en een constante scherpte, raden we aan de scheerkoppen elke 4 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik.

Wat als ik niet tevreden ben?

Bij ShaveTastic staan we volledig achter de kwaliteit van ons 6-in-1 scheerapparaat en we willen dat u net zo tevreden bent over het product als wij. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat onze oplossing misschien niet voor iedereen perfect is, daarom bieden we deze garantie om u een risicovrije aankoop te bieden.

Daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om eventuele vragen of opmerkingen die u heeft te beantwoorden. Wij waarderen uw vertrouwen in ons product en we zullen er alles aan doen om u de best mogelijke ervaring te bieden met ShaveTastic. Klik op "In winkelwagen" en geniet van de veelzijdigheid en het gemak van het ShaveTastic® 6-in-1 scheerapparaat!

Kan de 6 in 1 scheerapparaat ook voor vrouwen gebruikt worden?

Ja, het ShaveTastic 6-in-1 scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Hoewel het apparaat is ontworpen met het oog op de behoeften van mannen, is het veelzijdig en aanpasbaar genoeg om te worden gebruikt door iedereen, ongeacht het geslacht.

De verschillende opzetstukken maken het geschikt voor verschillende scheer- en trimbehoeften. Echter, vrouwen moeten er rekening mee houden dat het ontwerp en de functionaliteit van het apparaat zijn afgestemd op de typische haargroei- en scheerpatronen van mannen. Bij het scheren van gevoeligere gebieden of bij het scheren van grotere oppervlakken, zoals de benen, kan het scheerapparaat mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als gespecialiseerde vrouwen scheerapparaten.

Heb je meer vragen? Neem contact op!

Kom je er nog niet uit? Geen stress, neem gewoon even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen met NL support team!